Dec 29, 2010

INI BUKAN MLM DAN BUKAN JUGA SKIM CEPAT KAYA!!!

Salam tuan2 dan puan2.... Dah lama x wat posting sbb agenda yg sama jer. tapi ari ni ni ada lain sikit. Baru balik dari jumpa offline customer. Mcm biasa lepas wat mukaddimah EMAS, Soalan yang pertama dia bg kat aku ialah:
1. Kalu masuk skim nih kena carik orang ke? kena maintain PV ke?......
   Ternganga lah mulut aku tgk brader tu atas bawah..huhu.

Lepas tu aku xplain la balik dari A-Z, dari public gold sampai la solid gold. haha... bila aku tengok dia dah agak clear dan faham  bab tu, dia tanya aku soalan yang kedua pulak.

2. Kalau abang beli hari ni, abang nak jual esok brapa boleh untung?...
    Menganga mulut aku kali kedua.. aduyai...broder nih mmg la. Rasanya awal2 lagi tadi aku dah xplain kat dia. Beli dan simpan EMAS untuk jangka masa panjang... So, second xplaination... bla...blaa...blaaa... faham jugak dia akhirnya.. fuuuhhh lega aku..selesai sudah tanggung jawab aku utk share ilmu EMAS ni kat brader tu(setakat yang aku tau le kan).... So, apa aku nak tekankan kat sini. PUBLIC GOLD FINE INT'L SDN BHD bkn kampeni MLM @ Skim Cepat Kaya... Ia ialah sebuah syarikat yang menjual EMAS dan PERAK. Selain drpd tu dorang pun ada minting factory sendiri untuk produce produk dorang(maknanya harga emas dan perak yg dorang ni jual lagi murah dari kedai2 emas yang kat luar tuh).

Tunggu siri ke-2 dari brader ni hokkey..

Salam

2 comments: